Meesters in de ambachtelijke metalen

Ambachtelijke materialen waar de specialisten van Prins Dakwerken graag mee werken; zink – lood – koper en leien. Deze bouwmaterialen worden op ambachtelijk wijze verwerkt in daken en gevels. Door deze toepassing ontstaat er niet alleen een prachtige uitstraling maar ook een zeer langdurige bescherming voor het bouwwerk, de opdrachtgevers worden keer op keer blij verrast met de resultaten en de nieuwe uitstraling die de metalen het gebouw geven. De vakmensen werken dagelijks aan nieuwbouw, renovatie en restauratie projecten en staan garant voor een hoge kwaliteit. Zij mogen zich dan ook al sinds geruime tijd Zinkmeesters noemen.

4 won. Brielle
Rijksmonument NS Station te Baarn
Paleisstraat Amsterdam

Zink

Door zink toe te passen kies je voor een optimale bescherming en lange levensduur van het bouwwerk. De verbluffende uitstraling zorgt ervoor dat dit materiaal zeer geliefd is bij architecten en aannemers. Het zink wordt verwerkt volgens de beproefde systemen. Zo ontstaat er iedere keer een waterdichte en stormvaste bedekking van dak of gevel. De eindeloze toepassingsmogelijkheden maken zink tot een uitstekend bouwmetaal voor innovatieve en architectonische ontwerpen.

Systemen:

Lood

Een materiaal dat veel wordt verwerkt bij monumentale gebouwen. Lood is robuust en duurzaam en in alle vormen te verwerken. Prins Dakwerken is gespecialiseerd en heeft zijn naam waargemaakt in het restaureren van monumentale en oude gebouwen. Onze vakmensen zijn heer en meester in het verwerken van lood, in onze galerij is te bewonderen hoe de drie-delig gefelste nokken en hoekkepers zijn gerealiseerd en de ornamenten de uitblinkers zijn op de gerestaureerde gebouwen.

Systemen:

Koper

De luxe dak- en gevel afwerking, die zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Dit materiaal leeft! Door de invloeden van het klimaat oxideert het materiaal en daardoor wordt het materiaal met de jaren mooier en mooier. Net als bij zink wordt koper in alle toepassingsmogelijkheden gebruikt door architecten. Tevens zorgt de lange levensduur er voor om voor dit prachtige materiaal te kiezen.

Systemen:

Zinkmeesters

Om de kwaliteit van dit vakmanschap te waarborgen is het predikaat 'de Zinkmeesters' in het leven geroepen. Een modern gilde waarbij alleen de beste zinkverwerkers van Nederland zijn aangesloten. Iedere Zinkmeester voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Zinkmeesters herkent u niet alleen aan hun signatuur maar ook aan de waterdichte, verzekerde garantie van 10 jaar op alle daken en gevels. Zinkmeesters zijn in het bezit van het KOMO-procescertificaat conform de nationale beoordelingsrichtlijnen (IKOB BRL 5212 en URL 0299/09).

Diensten

Kennis

In de afgelopen 20 jaar heeft Prins Dakwerken veel ervaring en kennis opgedaan. Er is een goede naam opgebouwd in de wereld van de ambachtelijke dak en wand afwerkingen. Door de grote vakkennis, materiaalkennis, toepassing van de nieuwste technieken en uitstekende vakmensen kunnen alle projecten gerealiseerd worden.

Vakmensen

De vakmensen van Prins Dakwerken kunnen zich onderling van elkaar onderscheiden. Samen bezitten zij alle finesses van het gilde; leidekkers, dakdekkers, zink - lood en koper meesters. Het complete gilde onder één dak. Vakmannen die staan voor kwaliteit en gedreven hun passie realiseren.

Stap voor stap

Voor een goede samenwerking moet er worden gezorgd voor de beste en mooiste oplossingen. Dit heeft alles te maken met de voorbereidingen. Tijdens de voorbereidingsfase wordt er nagedacht over de details, systemen, achterconstructies en de materiaal keuze. Wanneer alles duidelijk is voor de betrokken partijen, wordt dit duidelijk en overzichtelijk in een begroting op papier gezet. Hierdoor ontstaat er een optimaal verhaal én een financieel plaatje voor de opdrachtgever.

Kwaliteit begint op de werkplaats

Door constante investeringen en innovatieve denkwijze is het machinepark van Prins Dakwerken gegroeid met de nieuwste en mooiste machines en gereedschappen. Hiermee kan Prins Dakwerken, tot in de kleinste details, alle onderdelen zo optimaal mogelijk voorbereiden.

Projecten

 

Werkplaats

Noorddijk 96
1521 PD Wormerveer
T 075 - 622 30 80

zinken dak.nl

Uw adres:

Contact

Stuur ons een bericht of mail direct naar info@prinsdakwerken.nl 

 

Postadres

Prins Dakwerken B.V.
Noorddijk 96
1521 PD Wormerveer

T 075 - 622 30 80
E info@prinsdakwerken.nl

Werkplaats

Noorddijk 96
1521 PD Wormerveer
T 075 - 622 30 80

zinken dak.nl